Hotel Continental

***
Rue Dar Baroud N° 36, Tangier, 90000, Marokko
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen MAD659.
Katso kaikki kuvia galleriassa

Tee varaus Internetissä nyt
Hinnat alkaen MAD659

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone

Hotel Continental on 3 tähden hotellin kätevällä paikalla Tanger. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Vieraat voivat hyödyntää mahdollisuutta kulkea hotellista suoraan hiekkarannalle.

Kiinteistö tarjoaa käyttöön tietokoneita ja yrityspalveluja. Ystävällinen ja avulias concierge on aina valmis auttamaan liittyen kaikkiin kyselyihin. Maailman eri puolilta tulevat vierailijat voivat nauttia hotellin valuutanvaihtopalveluista.

Etsitkö ruokapaikkaa? Kiinteistö tarjoaa vähintään yhden täyden palvelun ravintolan. Hotellissa majoittuville vieraille voidaan järjestää huonepalvelu.

Eräissä huoneissa on parveke.

Vieraat voivat hyödyntää hotellin autonvuokrauspalveluita.

Hotel Continental Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Hiekkaranta
 • Yrityskeskus
 • Concierge-palvelu
 • Valuutanvaihto
 • Ravintola
 • Huonepalvelu
 • Parveke
 • Autonvuokraus

Kuinka teet varauksen Hotel Continental

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä Hotel Continental

  • Tangier, Morocco (TNG-Ibn Batouta) - 7.24 mi
  • Tetuan, Morocco (TTU-Sania Ramel) - 30.24 mi
  • Gibraltar, Gibraltar (GIB) - 36.12 mi

Hotellit lähellä Hotel Continental

Overlooking the bay of Tangier, located near the beach, Hotel El Oumnia features an outdoor swimming pool, conference and meeting ...
MIA HOTELS Fes is located in Fès. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with air conditioning. Private ...
Ibis Fes
***
Located beside Fez Train Station, this air-conditioned hotel offers an outdoor swimming pool surrounded by gardens and restaurant. Free ...
Ibis Mohammedia offers accommodations in Mohammedia. Guests can enjoy the on-site bar. Each room at this hotel is air conditioned and ...